Over Stucadoorsbedrijf Krake

Stucadoorsbedrijf Krake is opgericht in 2001 en specialist in het afwerken van wanden en vloeren. Met ervaring sinds 1989 en een zeer variërend aanbod aan tevreden klanten, kunt u altijd contact met ons opnemen voor het stucen van wanden en plafonds. Spachtelputzen van plafonds, wanden en gevelwerken zijn ook werkzaamheden waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent. Heeft u iemand nodig voor stucwerk in de regio Enter, Almelo, Hengelo, Enschede, Borne, Rijssen of Wierden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dan kunnen we altijd samen met u enkele opties bespreken en op deze manier tot het juiste eindresultaat komen.

Wij richten ons vooral op de particuliere markt, maar wij zijn ook zeker op de zakelijke markt te vinden. Wij zijn een klein bedrijf met louter vakmensen, waar de kwaliteit en afspraken hoog in het vaandel staan. Voor, tijdens en na de opdracht zijn wij altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Particulier

Dit neemt een groot deel van onze werkzaamheden in beslag. Wij vinden het rechtstreekse contact met de klant heel belangrijk, dit om het karwei goed en duidelijk door te spreken. Dit kunnen de klanten altijd zeer waarderen. Bij een verbouwing van de woning (2 jaar en ouder) mogen wij 6% BTW berekenen over het gehele factuurbedrag, wat natuurlijk voor de klant zeer aantrekkelijk is.

Zakelijk

Ook zakelijk zijn wij actief oa voor: aannemers, klusbedrijven, kantoorpanden en winkels. Ook hierin kunnen wij aan de behoefte van de klant voorzien. Voor eventuele andere werkzaamheden betreffende stucadoorswerk, kunt u altijd informatie bij ons aanvragen.